GÖZ ALTI MORLUKLARIN NASIL GİDERİLİR




Özellikle bayanların korkulu rüyası olan gözaltı morlukları evde biraz vakit ayırarak yok etmemiz mümkün olacak tarifler vardır.Ama bu tedaviye başlarken aşırı derecede makyaj yapmaktan kaçınmamız gerekir. Şunu da belirtmek isterim göz altı morluklarınızın ilk baştan sebeplerini de belirlemeniz çok önemli özellikle göz altı morluklarının neden aşır yorgunluk olması sebebi ile vücudumuzu her şeyden öte dinlendirmek gerekmektedir.
Özellikle gözaltı ve cilt üzerindeki gözenekleri açmak için yüzümüze sıcak bir buhar banyosu yaptırmamız lazım. Derin bir kapa sıcak suyu döküp başımızı havluyla örterek bu işlemimizi tamamlamış oluruz.
1:Ardından açılan gözeneklere çiğ patates ve salatalık koyarak morluklardan rahatlıkla kurtulabiliriz. Bu yöntem asırlardan beri kullanılan göz altı morluklarının tedavisinde en garanti yöntemdir 2 haftalık düzenli bir kullanımdan sonra oluşacak farkı göreceksiniz.

2:Yeşil çay ve siyah çay poşetlerini koyarak tedavimize devam edebiliriz. Bu yöntem sayesinde gözlerinizin çevresinde oluşan şişkinlik , şişkinlik indirilmesi ve gözde oluşan kızarıkların giderilmesinde iyi bir yöntemdir.

3:Papatya çayının suyuyla cildimizi temizlersek hem cildimiz yenilenir hemde morluklar'da azalma meydana gelir.

4: Etkili diğer bir yöntem K vitamini ve retinol olan tropikal kremler kullanılmalıdır. Gözlerinizin altında oluşan morlukların nedeni K vitamini eksikliğinin neden olduğu tespit edilmiştir. Retinol ve K vitamini göz altında şişlik ve bölgenin renk değişikliğine etkili olduğu kanıtlanmıştır. 



0 yorum:

Yorum Gönder