KUDRET NARI VE FAYDALARI

kudret narının yararları ve faydaları
KUDRET NARI

Anavatanı hindistan olan kudret narının bilinmeyen bir çok faydaları vardır.Özellikle mide rahatsızlıklarında tedavi edici özelliğiyle bilinmektedir.Bitkilerle karışım olanı'nı ve sade olanını rahatlıkla bulabiliriz.

1:Kudret narı şeker hastalığında şeker oranı'nı düşürmesiyle'de bilinir.
2:Egzama hastalıklarına iyi gelir.
3:Sedef hastalığında kullanılır.
4.Kanser hücresinin yayılmasını ve genişlemesini engeller.
5:Mide kanserine yol acan HELİCOBACTER PYLORİ bakterisinin üzerinde baskı yaratarak üremesini engelleyip,tedavi edici özelliği vardır.
6:Meme kanserini önlediği bilinmektedir.
7:Midede oluşan ülser yaralarının tedavisinde kullanılır.
8:Reflü hastalığının tedavisinde kullanılır.

Kullanıpta anlatanlar tarafından bir kaç yazı örneğide verelim.

merhaba sadece 1 ay yediklerinize dikkat edin, sabah aç karnına zeytinyağında bekletilmiş 1 kaşık kudret narı yiyin.. sonra bana dua edin.. 10 yıllık ülseri böyle yendim desem inanmazsınız değil mi ? tamam inanmayın ama kendinize bir şans verin deneyin..

16.09.2012 okan

MERAL ONAR tarafından yazılan bir yazı,

kesinlikle mide ve bağırsak yaralarına iyi geliyor eşim ve yakınlarım kullandı. ayrıca bir yakınımın bacağında 1 yılı aşkın zamandır geçmeyen mantar benzeri bir rahatsızlığı vardı gitmediği cilt doktoru ve kullanmadık ilaç kalmamıştı. benim tavsiyemle kullandı ve yaraları geçti. Ayrıca kanser hastası bir yakınımız kemoterapi sırasında kullandı. kan tahlilleri yapılmış ve kan değerleri çok iyi çıkmış. doktoru hayretle siz ne kullandınız diye sormuş...Bu yazdıklarım benim bizzat yaşadıklarım.


0 yorum:

Yorum Gönder